Join the Minitab Insights Event Malaysia 2019 in Kuala Lumpur:
A powerful workshop and conference for leaders in Continuous Improvement

You are invited to join the Minitab Insights Event Malaysia One-day conference for professionals in Operational & Process Excellence,
Quality Improvement, Transformation, R&D, Lean Six Sigma and Data Analysis. You will:

  •   Discover your new toolkit for transformation
    Find out how to enchance your skills in data analysis, problem solving and decision making with the best of today’s new technique and tools.
    Understand how data-driven decisions open up new possibilities in Operational Excellence, Analytics, Compliance and
    Market Leadership.
  •   Learn from real-world examples
    Hear best practices from case examples shared by local practitioners and Minitab experts.
  •   Interact with senior professionals
    Connect with experts who share your challenges and network with national professionals. Explore a new breed of methodologies and tools to
    unlock excellence in your operations.

Register Now  

Agenda
Time
Programme
8:30 am – 9:00 am
(30 mins)
Registration
9:00 am – 9:15 am
(15 mins)
Welcome Address & Introduction
by Desmond Hing (Business Development Director, Bizit Systems)
9:15 am – 10:15 am
(60 mins)
Modern Toolkit for Process Excellence
by Ray Chen (Technical Sales Manager, Minitab)
10:15 am – 10:45 am
(30 mins)
Test Drive on Minitab19 for Better, Faster and Easier Statistical Analysis
by Lily Chye (Technical Trainer, Bizit Systems)
10:45 am – 11:00 am
(15 mins)
Tea Break & Networking
11:00 am – 11:45 am
(45 mins)
Test Drive on Minitab19 for Better, Faster and Easier Statistical Analysis (cont’d)
by Lily Chye (Technical Trainer, Bizit Systems)
11:45 am – 12:15 pm
(30 mins)
Customer Success Stories – Turn World Oil Crisis into Opportunity with Lean Six Sigma and Minitab
by Muhamad Faizal (Lean Six Sigma Master Black Belt, Petronas)
12:15 pm – 12:45 pm
(30 mins)
Customer Success Stories – Testing the Testers using Gage R&R to Reduce Variation
by Noorsalzatul Azura (Senior Engineer, i-Stone Technology)
12:45 pm – 01:45 pm
(60 mins)
Lunch & Networking
01:45 pm – 02:30 pm
(45 mins)
Companion by Minitab – Tools and Reporting for Continuous Improvement
by YenFen (Marketing Manager, Bizit Systems)
02:30 pm – 03:15 pm
(45 mins)
Machine Learning: The Next Step Towards Data Driven Decisions with Salford Predictive Modeler (Hands-on)
by Sulawati (Technical Support Specialist, Bizit Systems)
03:15 pm – 03:30 pm
(15 mins)
Tea Break & Networking
03:30 pm – 04:15 pm
(45 mins)
Customer Success Stories – MINITAB Wisdom – What I Learnt from My MIT Sojourn
by Dr. Rozzeta Dolah (Senior Lecturer, Universiti Teknologi Malaysia)
04:15 pm – 04:30 pm
(15 mins)
Q&A
04:30 pm
Closing

Venue

Empire Hotel Subang
Jalan SS 16/1, SS 16, 47500 Subang Jaya, Selangor.

For directions or more information about the venue, please visit the hotel website.

Free seats are limited for this event with a maximum of 3 participants per company,
so register now for your exclusive tickets!

Register Now  

Terms & Conditions

For more information, please contact the organiser at marketing@bizits.com or minitab@bizits.com