Join the Minitab Insights Event Singapore 2019
A powerful workshop and conference for leaders in Continuous Improvement

You are invited to join the Minitab Insights Event Singapore One-day conference for professionals in Operational & Process Excellence,
Quality Improvement, Transformation, R&D, Lean Six Sigma and Data Analysis. You will:

  •   Discover your new toolkit for transformation
    Find out how to enchance your skills in data analysis, problem solving and decision making with the best of today’s new technique and tools.
    Understand how data-driven decisions open up new possibilities in Operational Excellence, Analytics, Compliance and
    Market Leadership.
  •   Learn from real-world examples
    Hear best practices from case examples shared by local practitioners and Minitab experts.
  •   Interact with senior professionals
    Connect with experts who share your challenges and network with national professionals. Explore a new breed of methodologies and tools to
    unlock excellence in your operations.

Register Now  

Agenda
Time
Programme
8:30 am – 9:00 am
(30 mins)
Registration
9:00 am – 9:15 am
(15 mins)
Welcome Speech & Introduction: Minitab & Bizit Systems
by Desmond Hing (Business Development Director, Bizit Systems)
9:15 am – 9:30 am
(15 mins)
Welcome Speech & Introduction
by Jeffrey T. Slovin (CEO, Minitab)
9:30 am – 10:15 am
(45 mins)
Customer Success Stories
by Chee Han (Head of Continuous Improvement APAC, Flavours at Givaudan)
10:15 am – 10:40 am
(25 mins)
Tea Break & Networking
10:40 am – 12:30 pm
(110 mins)
Test Drive on Minitab19 for Better, Faster and Easier Statistical Analysis
by Lily Chye (Technical Trainer, Bizit Systems)
12:30 pm – 01:30 pm
(60 mins)
Lunch & Networking
01:30 pm – 02:00 pm
(30 mins)
Companion by Minitab – Tools and Reporting for Continuous Improvement
by Yen Fen (Marketing Manager, Bizit Systems)
02:00 pm – 03:00 pm
(60 mins)
Streamline Your Manufacturing Improvement Process with Powerful Statistical and Machine Learning Tools
by Ming Dong (Technical Training Specialist, Minitab)
03:00 pm – 03:25 pm
(25 mins)
Tea Break & Networking
03:25 pm – 04:15 pm
(50 mins)
Machine Learning: The Next Step Towards Data Driven Decisions with Salford Predictive Modeler (Hands-on)
by Noor Sulawati (Technical Support Specialist, Bizit Systems)
04:15 pm – 04:30 pm
(15 mins)
Q&A
04:30 pm
Closing

Venue

PARKROYAL on Beach Road
7500 Beach Road, Singapore 199591.

For directions or more information about the venue, please visit the hotel website.

Free seats are limited for this event with a maximum of 3 participants from per company,
so register now for your exclusive tickets!

Register Now  

Terms & Conditions

For more information, please contact the organiser at marketing@bizits.com or minitab@bizits.com